Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uhićen 63-godišnjak: Policija pronašla kokain, marihuanu, puške, prigušivače, pištolje, razno streljivo..

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66080
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2024. 19:17 
Naslov:  Uhićen 63-godišnjak: Policija pronašla kokain, marihuanu, puške, prigušivače, pištolje, razno strelj
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske 7. svibnja u 22,30 sati uhićen je 63-godišnjak zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Naime, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske na A5 zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin. Prilikom kontrole vozila uočena je vrećica za čiji sadržaj je izražena sumnja da bi se moglo raditi o kokainu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kojima se koristi 63-godišnjak. U osobnom automobilu je pronađeno i uz potvrdu oduzeto više od 700 grama kokaina, dok je pretragom doma i drugih prostora pronađeno i uz potvrdu oduzeto 32,3 grama marihuane, jedan „joint“, četiri puške, dvije optike, dva prigušivača, tri pištolja s dva pripadajuća spremnika te ukupno 252 komada raznog streljiva, izvijestili su iz policije.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.


Foto: Osijek031.com/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: